Automatyczny zapis

Ostatnia aktualizacja: 10.03.2020

Podczas pracy w edytorze na landing page’u działa automatyczny zapis zmian.

Jak działa automatyczny zapis?

Co 3 minuty Twoja praca jest automatycznie zapisywana w tle – możesz zauważyć postęp zapisu w prawym górnym rogu edytora.

automatyczny_zapis_PL1

Zapisane wersje możesz przywrócić, wchodząc w historię zmian na landing page’u.

Jeśli zrobisz ważną zmianę na landingu, możesz ją nadal zapisać ręcznie, klikając Zapisz w dowolnym momencie.

automatyczny_zapis_PL2

Automatyczny zapis nie działa na popupach, lightboksach i wariantach landingów w testach A/B.

Czy ten artykuł był dla Ciebie pomocny?

Powiązane tagi:

Nadal potrzebujesz pomocy?

Skontaktuj się z naszym supportem. Chętnie pomożemy.
Wyślij nam wiadomość
Ta strona używa plików cookies w celach analitycznych. Polityka prywatności.