Publikacja i deaktywacja landinga

20.02.2019

Landing page można opublikować na trzy sposoby:

  • Na liście landingów,
  • W oknie statystyk,
  • W edytorze.

Publikacja oznacza, że landing page jest dostępny w internecie pod określonym adresem URL, rozpoznawalnym przez wyszukiwarki internetowe (aktywne hiperłącze).

Deaktywacja oznacza, że landing page jest nieaktywny (brak hiperłącza) i nie można go znaleźć w wyszukiwarce internetowej.

1. Publikacja i deaktywacja na liście landingów

  • Wybierz landing page, który chcesz opublikować,
Publication and deactivation
  • Kliknij w ikonkę grotu strzałki, znajdującą się przy nazwie landing page,
Publication and deactivation
  • Wybierz „Publish” ,
Publication and deactivation

Niebieskie hiperłącze oznacza, że landing jest opublikowany

Publication and deactivation
  • Aby dezaktywowac landing page, kliknij w tym samym miejscu na „Deactivate” ,
Publication and deactivation

2. Publikacja i deaktywacja w oknie statystyk

  • Kliknij w nazwę wybranego landing page na liście landingów,
Publication and deactivation
  • Kliknij przycisk „Actions” w prawym górnym rogu,
Publication and deactivation
  • Wybierz opcję „Publish” ,
Publication and deactivation

Niebieski link oznacza, że landing jest opublikowany

Publication and deactivation
  • Aby deaktywować landing page, w tym samym miejscu kliknij „Deaktywuj„.
Publication and deactivation

3. Publikacja w edytorze

  • Kliknij przycisk „Publikuj” w prawym górnym rogu. Z poziomu edytora można tylko publikować landing page,
Publication and deactivation
  • Pojawi się przed Tobą informacja o opublikowaniu oraz adres URL Twojego landing page.
Publication and deactivation
Czy ten artykuł był dla Ciebie pomocny?

Nadal potrzebujesz pomocy?

Skontaktuj się z naszym supportem. Chętnie pomożemy.
Wyślij nam wiadomość
Ta strona używa plików cookies w celach analitycznych. Polityka prywatności.