Publikacja i dezaktywacja landinga

20.02.2019

Każdy landing page możesz opublikować z trzech poziomów:

Publikacja oznacza, że landing page jest dostępny w internecie pod określonym adresem URL, rozpoznawalnym przez wyszukiwarki internetowe (aktywne hiperłącza).

Dezaktywacja oznacza, że landing page jest nieaktywny (brak hiperłącza) i nie można go znaleźć w wyszukiwarce internetowej.

I. Publikacja z poziomu listy landingów:

1. Wybierz landing page, który chcesz opublikować.

2. Rozwiń menu podręczne po prawej stronie i kliknij w Opcje publikacji.

PID1_PL

3. Pojawi się okno z informacją o stanie publikacji Twojego landinga. Klikając w suwak możesz kolejno aktywować (publikować) (1) lub dezaktywować (2) wybrany landing.

PID2_PL
PID3_PL

II. Publikacja z poziomu dashboarda:

1. Wejdź do dashboarda wybranego landinga.

2. W prawym górnym rogu kliknij Akcje, następnie z rozwijanego menu wybierz Opcje publikacji;

PID4_PL

III. Z poziomu edytora:

1. Przejdź do edycji wybranego landinga. Następnie, w prawym górnym rogu kliknij Publikuj.

PID5_PL

2. Pojawi się okno z informacją o rodzaju publikacji danego landinga i ewentualnymi wskazówkami dotyczącymi jej zmiany. Jeśli chcesz dezaktywować landing, możesz to zrobić z poziomu listy landingów (I) lub dashboarda (II).

Czy ten artykuł był dla Ciebie pomocny?

Nadal potrzebujesz pomocy?

Skontaktuj się z naszym supportem. Chętnie pomożemy.
Wyślij nam wiadomość
Ta strona używa plików cookies w celach analitycznych. Polityka prywatności.