Resetowanie landing page’a

Zaktualizowano: 25 listopada, 2021 Autor: Avatar Marta Szeliga
share
Spis treści
share
Spis treści

Resetując landing page usuwasz zebrane leady oraz resetujesz statystyki w Dashboardzie wybranego landing page'a. Liczba unikalnych wizyt dla całego konta zostanie bez zmian.

Dostęp do opcji resetowania mają poszczególni użytkownicy w zależności od Twojego planu:

  • Core, Create, Automate: właściciel i administrator,
  • Agency: właściciel, administrator, manager i właściciel subkonta.

Jak zresetować landing page

1. Przejdź do zakładki Landingi i wybierz landing page, który chcesz zresetować i wejdź w Dashboard.

2. W prawym górnym rogu kliknij Akcje > Zresetuj landing. Wpisz RESET i potwierdź.

Statystyki i leady Twojego landing page'a zostały zresetowane.

 

share

Czy ta instrukcja była pomocna?